'Hitte' is nu overal te beluisteren!

Foto: Jantina Talsma

Delore viert nieuwe single ‘Hitte’ live op Facebook

Electropop-band Delore heeft vrijdag 23 april haar nieuwe single Hitte uitgebracht. De band viert deze release door zondag 25 april om 15:00 uur live te gaan op Facebook. Samen met volgers gaat het viertal door een uitgebreide afspeellijst heen, die vol staat met nummers die de single hebben beïnvloed.

Hitte is de opvolger van debuutsingle Zweven en speelt zich af op de dansvloeren van clubs die we al een tijd niet meer gezien hebben. Het nummer vertelt het verhaal van aantrekking en afwijzing. “Iemand tegenkomen, om elkaar heen draaien en het spel van flirten. Soms is die hitte verslavend en blijf je maar tegen beter weten in bij iemand terugkomen,” zegt zangeres Liza Bloem.

Hitte is een nummer waar de band live zijn volledige energie in kwijt kan. “Het heeft het geluid dat we graag willen brengen; donker, spannend en opzwepend.” De stevige drums en heldere vocals zorgen er samen met de pompende bas en de sexy gitaarsolo voor dat Hitte precies past op de dansvloer.

Hitte is de tweede single die Delore dit jaar uitbrengt en is tot stand gekomen tijdens het Hit The North-traject van Eurosonic Noorderslag. De band was eerder o.a. te zien op Bevrijdingsfestival Friesland en ESNS.

 


«   »